Laat je huid weer stralen

 

Ik ben Ilse Lubbers, eigenaresse van Derma Vital in Beusichem.

Met meer dan 10 jaar ervaring als huid specialist heb ik een grote kennis over de huid. 

 

Na het behalen van mijn allround diploma voor schoonheidsspecialiste (2009), ben ik werkzaam geweest bij verschillende schoonheidsinstituten. In de afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in huid verbeterende behandelingen. Zoals acne en bindweefselmassage om huidverslapping effectief aan te kunnen pakken. Voor de acne behandelingen is het zelfs mogelijk om in aanmerking te komen voor vergoeding via je zorgverzekering.  

 

Na veel ervaring opgedaan te hebben, ben ik sinds begin 2019 trotse eigenaar van Derma Vital.

Hier kan ik vol passie resultaat gerichte behandelingen uitvoeren in mijn eigen praktijk in Beusichem.

 

Weet jij wat je elke dag op je huid aanbrengt? 

Je huidverzorgingsproducten zijn je "dagelijkse voeding" van je huid. Heb jij wel eens stil gestaan welke ingrediënten er in jouw producten zitten en welke werking deze hebben op je huid? Bij mijn in de salon worden er alleen producten gebruikt die 100% natuurlijk zijn, en waarvan de werking van ingrediënten ook echt bewezen is, en een positieve invloed hebben op jouw huid. De producten zijn voor elke huidtype geschikt, zelfs voor de meest gevoelige huiden. Door mijn ervaring als huidspecialist, heb ik een grote kennis over de huid en cosmetica ingrediënten. Ik help je graag met het vinden van de juiste huidverzorgingsproducten zodat je huid zich stap voor stap kan gaan verbeteren. Een droge, vette of gevoelige huid is verleden tijd!

 

 Geen huid is het zelfde. Daarom worden alle huidbehandelingen helemaal op jouw 

wensen en de behoefte van jouw huid afgestemd. Ben je benieuwd wat ik voor jouw huid kan betekenen? Maak dan vandaag nog een afspraak bij mij in de salon. Samen gaan we er voor zorgen dat je huid er mooi, en er stralend uit gaat zien.

 

Tot snel in de salon,

 

Ilse Lubbers

06 12328945

info@derma-vital.nl

 

Ontdek hieronder alle mogelijkheden voor een behandeling bij Derma Vital.