Laat je huid weer stralen

 

Bij mijn in de salon worden er alleen producten gebruikt die 100% natuurlijk zijn, en worden er alleen ingrediënten gebruikt waar de werking ook echt van bewezen is, en een positieve werking hebben op jouw huid. De producten zijn voor elke huidtype geschikt, zelfs voor de meest gevoelige huiden.

 

Je huidverzorgingsproducten zijn je "dagelijkse voeding" van je huid. Heb jij wel eens stil gestaan welke ingrediënten er in jouw producten zitten en welke werking deze hebben op je huid? Met meer dan 10 jaar ervaring als huidspecialist, heb ik een grote kennis over de huid en cosmetica ingrediënten. Ik help je graag met het vinden van de juiste huidverzorgingsproducten zodat je huid zich stap voor stap kan gaan verbeteren. Een droge, vette of gevoelige huid is verleden tijd!

 

In de afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in huid verbeterende behandelingen. Zoals acne en bindweefselmassage om huidverslapping effectief aan te kunnen pakken. Voor de acne behandelingen is het zelfs mogelijk om in aanmerking te komen voor vergoeding via je zorgverzekering.  

  

Behandelingen op maat

De huidbehandelingen worden helemaal op jouw wensen en de behoefte van jouw huid afgestemd.

 

Standaard in de huidbehandelingen zit:

 

- Huidanalyse

- Reiniging + Peeling 

- Onzuiverheden verwijderen

  

De overgebleven tijd wordt gebruikt om ongewenste haartjes na te lopen in het gezicht, (bindweefsel)gezichtsmassage, nek-schoudermassage, hoofdhuidmassage of een (speciaal)masker afgestemd op jouw huidconditie.  Naast de huidbehandelingen zijn er verschillende behandelingen voor het lichaam. Zoals ontspannende massages en cellulitis behandelingen.


  Ben je benieuwd wat ik voor jouw huid kan betekenen? Maak dan vandaag nog een afspraak bij mij in de salon. Samen gaan we er voor zorgen dat je huid weer mooi, en er stralend uit gaat zien.

 

Tot snel in de salon,

Ilse Lubbers

06 12328945

info@derma-vital.nl