Mijn naam is Ilse Lubbers, gediplomeerd huidspecialist. Na 10 jaar ervaring op gedaan te hebben in verschillende schoonheidsinstituten ben ik in april 2019 gestart met mijn eigen schoonheidssalon in Beusichem. Een droom die uitkomt. 

 

Ik heb van kleins af aan geweten dat ik mensen wilde gaan helpen. Maar in welke richting dat zal worden heb ik heel lang niet geweten, totdat ik op de middelbare school in aanraking kwam met het vak schoonheidsverzorging. Na een snuffel stage wist ik het zeker. Ik wordt schoonheidsspecialist.

 

Ik vind het heerlijk om te masseren, maar mijn echte passie ligt bij het behandelen van verschillende huidproblemen. Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om een huid te hebben die extra aandacht nodig heeft. Na een lange zoektocht naar de juiste product voor mijn huid, kwam ik een aantal jaar geleden in aanraking met het 100% natuurlijke merk Dr. Baumann. Wat een verschil. Mijn huid is weer zoals ik hem wil hebben en dit gun ik jou ook. 

 

In de afgelopen 10 jaar heb ik verschillende cursussen en opleidingen gedaan en bezoek ik regelmatig vakbeurzen om me verder te specialiseren in dit mooie vak.  

 

Specialistische behandelingen

Derma Vital in Beusichem is gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen. Zoals intensieve anti-aging, acne, eczeem  en couperose/rosacea, maar ook voor een droge, vette of gevoelige huid ben je aan het juiste adres bij mij in de salon. Er wordt gewerkt met een speciaal 4 stappen plan voor het mooiste en beste resultaat.

 

Natuurlijke producten

Vind jij het ook zo belangrijk dat je huidverzorgingsproducten natuurlijk zijn? Tijdens de gezichtsbehandelingen wordt er gewerkt met 100% natuurlijke huidverbeterende producten van de merken Dr. Baumann en Laviesage Nutricosmetics. Deze producten worden opgenomen door je huid, waardoor je je huid gaat herstellen en intensief gaat voeden. Je huid gaat er mooi en stralend uitzien.

 

Behandelingen op maat

De huidbehandelingen worden helemaal op jouw wensen en de behoefte van jouw huid afgestemd.

 

Standaard in de huidbehandelingen zit:

  • Huidanalyse
  • Reinigen + Peeling
  • Onzuiverheden verwijderen.

De overgebleven tijd wordt gebruikt om ongewenste haartjes na te lopen in het gezicht, gezichtsmassage, nek-schoudermassage, hoofdhuidmassage of een masker afgestemd op jouw huidconditie.  Naast de huidbehandelingen zijn er verschillende behandelingen voor het lichaam. Zoals ontspannende massages en cellulitis behandelingen.

 

Vergoeding

Derma Vital is aangesloten bij de branche organisatie ANBOS. Hierdoor is het mogelijk om voor de acne behandelingen in aanmerking te komen voor vergoeding via de zorgverzekeraar. Kijk in je eigen polisvoorwaarde of dit het geval is.

 

Derma shop

Wil je producten (na)bestellen die zijn gebruikt tijdens je behandeling, dat kan. Via de shop bestel je makkelijk en snel je producten voor thuis. Boven de 100 euro worden deze gratis naar je verzonden, ophalen in de salon kan natuurlijk ook.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je benieuwd wat ik voor jouw huid kan betekenen? Maak dan vandaag nog je afspraak bij mij in de salon.

Samen gaan we er voor zorgen dat je huid weer mooi en er stralend gaat uitzien.