De online shop is exclusief voor bezoekers van Derma Vital

Heb je nog geen wachtwoord ontvangen om je producten van Dr. Baumann online te bestellen 

of ben je het wachtwoord vergeten? Deze kan je opvragen via dermashop@derma-vital.nl 

  

Nog niet bekend met de natuurlijke producten van Dr. Baumann en zou je graag meer willen weten? 

Ik adviseer je graag! Maak dan een afspraak voor een huidanalyse in de salon. Geen tijd om langs te komen? Het is nu ook mogelijk om online een huidadvies te krijgen. 

 

 

Begin hier met de huidanalyse

 

ONTDEK DE PRODUCTLIJNEN VAN DR.BAUMANN 

Dr. Baumann Beaucaire is het kleine broertje van de DR. BAUMANN CLASSIC lijn. Dit eveneens 100% natuurlijk productlijn van uitstekende kwaliteit onderscheidt zich van de grote broer door:

  • Een goedkopere verpakking,
  • Een kleinere concentratie werkstoffen
  • Een minder dure maar toch prima plantaardige olie (palmolie)

 

Dr. Baumann Classic Een gezonde huid is altijd een mooie huid. Het is de meest uitgebreide verzorgingslijn van DR. BAUMANN COSMETIC.

 

De samenstelling met huididentieke en huidgelijkende ingrediënten,  waaronder meervoudige liposomen, ceramides, vitamines en natuurlijke plantaardige oliën geeft je huid alles wat ze nodig heeft.

 

 

Dr. Baumann SkinIdent In plaats van de plantaardige natuurlijke oliën en werkstoffen die in de andere productlijnen worden gebruikt, Zitten in SKINIDENT enkel 100% huididentieke natuurlijke vetten en werkstoffen.

 

Wat resulteert in een super mooie huid. De producten voelen heerlijk zacht en natuurlijk aan. Zeer geschikt voor de gevoeligste huiden en bij als je snel resultaat wilt bereiken.