Wij wil er alles aan doen om te voorkomen dat je jouw producten moet retourneren. We zetten daarom de volgende tools in om jou zo goed mogelijk te helpen tijdens het online shoppen:

 

Advies vragen

Twijfel je over een product, maak gebruik van ons vrijblijvende advies. Een goed advies is het halve werk! Het gaat immers om je huid. Wij adviseren daarom iedereen eerst advies te vragen, alvorens zij een aankoop doen. 

 

Foto’s

Doormiddel van foto’s van jouw huid met duidelijke uitleg, kunnen wij jou van het beste advies voorzien. Zo kijken wij naar welke producten jou het snelst tot mooi resultaat brengen. Ook houden wij rekening met de status waarin jouw huid zich op dat moment verkeerd. Zodat vervelende huidreacties of allergieën uitgesloten zijn.

 

 

14 Dagen bedenktijd!

Ben je niet tevreden met je aankoop? Dat kan! Gelukkig heb je altijd 14 dagen bedenktijd en mag je jouw pakketje altijd terugsturen. Wel zijn er een aantal punten van belang bij het terug sturen:

• Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren, de kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.

• Wanneer je ervoor kiest het product terug te sturen, zal het product met alle geleverde toebehoren, in originele staat en verpakking, ongebruikt en onbeschadigd geretourneerd worden.

• Om gebruik te maken van het retour proces, dien je eerst contact op te nemen via info@derma-vital.nl 

• Wij zullen het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terugstorten op je bankrekening na ontvangst in goede orde.

• Let op: het product mag niet beschadigd, gebruikt of geopend zijn en moet in de originele verpakking zitten.

• Wij begrijpen dat je het product goed wilt bekijken en beoordelen maar maak het om geen enkele reden open en draai niet aan eventuele doppen. Zo komt de sealing van het product los en nemen wij het niet meer terug.

• De kosten voor het retour sturen zijn ten alle tijde voor je eigen rekening. Wij adviseren ten aller tijden je pakket aangetekend retour te sturen omdat je dan verzekerd bent. Het risico van het retour zenden ligt altijd bij jou of PostNL (indien aangetekend).

• Mocht je het product willen ruilen voor een ander product zullen de kosten voor het opnieuw versturen van het juiste product voor eigen rekening zijn.

 

Denk je allergisch te zijn voor jouw gekochte product?

Neem dan altijd contact met ons op. Het kan zijn dat door je huidfunctie gaat herstellen het lijkt of je een allergische reactie krijg. 

Je huid is niet gewend dat er zulke hoge werkstoffen naar binnen treden en jouw huid aan het werk zetten. Net als bij het trainen van je lichaam, wanneer je begint met sporten, krijg je ALTIJD spierpijn! Zo is dat ook met je huid, wanneer je begint aan huidverbeterende producten, krijg je reactie.

Wat voor reacties kan je verwachten:

• Roodheid;

• Jeukerigheid;

• Verergering van het huidprobleem;

• In sommige gevallen wat zwelling (ook om de ogen).

 

Wij vragen ten aller tijden direct een foto van jouw huid te sturen en bij spoed altijd direct te bellen. Helaas kunnen wij om deze reden geen producten retour nemen als ze gebruikt zijn. Maar zullen wij zeker een gepaste oplossing vinden en komen wij er samen uit.

 

Jouw pakket beschadigd of product doet het niet?

Wij hebben gekozen om met PostNL te verzenden, wetende dat dit het beste bedrijf is binnen Nederland om je pakketten te versturen. Toch wil het helaas weleens voorkomen dat het pakket beschadigd bij je aankomt. Of dat het product wat bij jou geleverd is niet werkt. Wij vinden het super vervelend als dit gebeurt! Daarom gaan wij dit ten aller tijden oplossen.

• Mocht je pakketje beschadigd zijn als de postbode het bij je komt brengen, neem het dan niet aan en weiger het. Tip van ons: maak altijd een foto van het pakket, als bewijs!

• Stuur ons een mailtje naar info@derma-vital.nll met de foto’s en datum van levering en vertel duidelijk wat er is gebeurd.

• Je krijgt van ons direct instructies per email nadat je ons op de hoogte hebt gesteld van de beschadiging.

• Producten die zonder retourmail en/of reden zomaar worden teruggestuurd, nemen wij niet in behandeling.

• LET OP: Mocht je product niet meer werken (denk aan pompjes etc.) ga dan nooit zelf sleutelen aan het product! Wanneer jij het product zelf hebt opgemaakt of hebt proberen te maken. Nemen wij het niet meer terug! Een opening of verandering aan het product kan er namelijk voor zorgen dat het product helemaal niet meer werkt. 

• Wanneer jouw product niet werkt, vragen wij altijd om een foto of video van het product. Zo kunnen wij beoordelen of het echt stuk is of dat het product misschien verkeerd gebruikt wordt.

• Wanneer wij beoordelen dat het product aan de hand van de video, toch defect is. Mag deze retour gestuurd worden. Bij ontvangst zal er een onderzoek gestart worden om uit te sluiten wat er defect is en of het product niet met opzet is beschadigd.

• Wanneer wij constateren dat het product opzettelijk na een gebruik periode is beschadigd (ja dit gebeurt echt). Vergoeden wij het niet en zal het defecte product ook niet teruggestuurd worden.

• Het kan ten aller tijden voorkomen dat je het product laat vallen, gelukkig kunnen sommige producten tegen een stootje. Maar niet allemaal! Pompjes en glas zijn hele gevoelige producten. Voor vallen en stoten zijn wij niet verantwoordelijk en kunnen wij helaas niks voor je betekenen. Wees dus zuinig op je producten en leg ze goed en veilig weg na gebruik.

 

Wij streven erna om alles op een fijne manier met jou op te lossen. Mocht je ondanks bovenstaande punten toch een klacht of verbetering hebben voor ons. Laat dit ons alsjeblieft weten door te mailen naar info@derma-vital.nl

 

Wij waarderen het enorm als je jouw mening met ons deelt, want alleen dan kunnen wij onszelf verbeteren!