WAT IS ACNE

 

Wist je dat ongeveer 85% in de leeftijd categorie van 14 tot 24 jaar in meer of mindere maten last heeft van acne. Meer weten over acne lees dan zeker deze blog!

 

WAT IS BINDWEEFSELMASSAGE

 

Last van een verslapte huid of ziet je huid er vaal uit, dan is een bindweefsel massage de oplossing voor jou. Kom er achter wat het is en voor wie het allemaal geschikt is. 

 

FRUITZUURPEELING

Voor wie is een fruitzuurpeeling geschikt. Wil je nog meer uit je behandeling halen? dan is een fruitzuurpeeling misschien wel voor jouw huid geschikt.

 

VOEDING VOOR JE HUID

 

Weet jij wat je elke dag op je huid smeer?Er zijn zo veel verschillende merken op de markt dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Elk merk belooft je nog mooiere resultaten maar doet het wel iets voor je huid?

 

VITAMINE A

 

Wat doet vitamine A voor je huid. Waar zit het allemaal in. En voor welke huidproblemen wordt vitamine A ingezet Lees het allemaal in deze blog 

 

 

WAT IS HUIDVEROUDERING en wat kan je er tegen doen. Is huidveroudering alleen maar erfelijk belast of komt het door meer oorzaken dat de ene meer rimpels heeft dan een ander..

Hi, Ik ben Ilse Lubbers, 10 jaar huidspecialist en sinds april 2019 trotse eigenaar van Derma Vital in Beusichem. Ik doe niets liever dan jou helpen en begeleiden naar een mooie huid.

 

Naast mijn werkzaamheden in mijn salon leer ik je via mijn blog alles over het verzorgen van je huid. Volg mij ook via Instagram & Facebook en blijf op de hoogte van alle tips en tricks op het gebied van huidverzorging en het verbeteren van je huid.