Is er een specifiek onderwerp over je huid, waar je meer over zal willen weten, geef dit dan aan mij door via blog@derma-vital.nl

 

Ik hoor graag van je 

 

Groetjes, Ilse 

 

FRUITZUURPEELING

Voor wie is een fruitzuurpeeling geschikt. Wil je nog meer uit je behandeling halen? dan is een fruitzuurpeeling misschien wel voor jouw huid geschikt.


 

WAT IS BINDWEEFSELMASSAGE

 

Last van een verslapte huid of ziet je huid er vaal uit, dan is een bindweefsel massage de oplossing voor jou. Kom er achter wat het is en voor wie het allemaal geschikt is. 

 

WAT IS ACNE

 

Wist je dat ongeveer 85% in de leeftijd categorie van 14 tot 24 jaar in meer of mindere maten last heeft van acne. Meer weten over acne lees dan zeker deze blog!


 

VITAMINE A

 

Wat doet vitamine A voor je huid. Waar zit het allemaal in. En voor welke huidproblemen wordt vitamine A ingezet Lees het allemaal in deze blog 

 

 

WAT IS HUIDVEROUDERING en wat kan je er tegen doen. Is huidveroudering alleen maar erfelijk belast of komt het door meer oorzaken dat de ene meer rimpels heeft dan een ander..


 

VOEDING VOOR JE HUID

 

Weet jij wat je elke dag op je huid smeer?Er zijn zo veel verschillende merken op de markt dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Elk merk belooft je nog mooiere resultaten maar doet het wel iets voor je huid?

 

 

Heb je last van een huidprobleem, heb je al van alles geprobeerd maar niks werkt dan ga ik jou helpen.

 

Kom er achter welke soorten huidproblemen er zijn en wat je hier tegen kan doen.