Rosacea is daardoor ook lastig te behandelen, al zijn er wel bepaalde dingen waar je zelf op kan letten. Voorkom zoveel mogelijk pittig eten en alcohol. Van deze stoffen is bekend dat het de bloedvaten uitzet. Temperatuur schommelingen hebben het zelfde effect. Vandaar dat met de wisseling van seizoenen rosacea kan verergeren.  Benieuwd of voedingsstoffen een invloed hebben op je rosacea, Hou dan een voedingsdagboek bij. Hierin hou je 4 weken bij wat je eet en drink op een dag. Zie je verandering op je huid zet je dit er bij. Zo heb je na deze 4 weken een goed overzicht wanneer je verschillen ziet, en kan je de voedingsstoffen die reactie geven gaan vermijden uit je voedingsschema.  

 

De behandeling

Tijdens de behandelingen bij mij in de salon gaan we vooral werken op het in balans brengen van je huid, zo werken we op de bestijding van de kenmerken van rosacea. Je huid gaat er hierdoor rustiger uit zien, roodheid wordt minder en het branderige gevoel trekt weg. Na veel onderzoek is men er achter gekomen, dat een huid die last heeft van rosacea geen producten kan verdragen waar veel vetten in verwerkt zit. Het is dan ook van belang om producten te gebruiken die vet-vrij zijn.

 

Doordat een huid met rosacea snel gevoelig reageert op werkstoffen, is het belangrijk dat de juiste producten ook thuis worden gebruikt. Alleen op deze manier is het mogelijk om rosacea zo goed als onder controle te krijgen. Zelf heb ik goede ervaringen met klanten die deze klachten hebben en de producten van Dr. Baumann gebruiken. Je ziet de huid gewoon rustiger worden en deze is beter bestand tegen invloeden van buitenaf zoals temperatuur verschillen. Dr. Baumann gebruikt alleen huideigen of huidindentike  ingrediënten, waardoor ze je huid niet irriteren en je huid echt weerbaarder gaan maken. 

 

Naast gebruik van producten die je aanbrengt op de huid. Werkt ondersteuning van binnenuit door voedingssupplemten te slikken erg goed om de huid rustig te krijgen. Door zuivere omega-3 tabletten te slikken werk je ontstekkings remmend, Hierdoor wordt je huid rustiger. Eet je geen dierlijke producten dan zijn zeewier tabletten een aanrader. Deze bevatten van nature ook veel omega-3. Beide zijn verkrijgbaar in de salon. 

 

DE BESTE BEHANDELINGEN VOOR JOUW HUID

HUID CHECK | GRATIS BOEK NU                                                                                                  
DR. BAUMANN 45 | 52,50 BOEK NU
DR. BAUMANN 60 | 65,00 BOEK NU 
DR. BAUMANN 75 | 77,50  BOEK NU
DR. BAUMANN 90 | 89,50 BOEK NU

Wil je geen gezichtsbehandeling, maar wil je wel werken aan het in balans brengen van je rosacea huid? Ook dit is mogelijk. Na een uitgebreide huidanalyse wordt er een productadvies op maat gemaakt. Thuis ga je aan de slag met de voor jouw geadviseerde producten. 1 keer in de 3 maanden maken we een afspraak in de salon voor een huid check. We kunnen op deze manier goed monitoren hoe het met je huid gaat. Zijn er in de tussentijd vragen? Deze kan je altijd stellen via de mail of whattsapp. Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook.    

 

Heb je vragen over je huid, neem dan contact met mij op. dit kan via info@derma-vital.nl of bel 0612328945