Pigment vlekken kunnen ontstaan door verschillende oorzaken. Zo heb je de ouderdomsvlekken of zonnevlekken, deze ontstaan door invloed van UV-licht en zijn vooral zichtbaar op plaatsen die veel in contact komen met de zon. Zoals je handpalmen, decolleté, hals en je gezicht. Deze vlekken kunnen pas jaren later zichtbaar worden. Pigmentvlekken kunnen ook ontstaan door invloed van hormonen. Denk hier bij aan het zwangerschapsmasker. In de meeste gevallen vervaagt deze pigment verstoring na verloop van de tijd.

 

Door het goed beschermen van je huid met een SPF verklein je de kans op pigmentvlekken. Zorg er voor dat je SPF beschermt tegen zowel UV-A als UV-B en vermijd langdurige bloedstelling aan de zon. Zijn er toch pigmentvlekken ontstaan dan is er helaas niet veel wat je zelf kan doen om deze vlekken weer te laten verdwijnen. 

Gelukkig zijn pigmentvlekken redelijk goed te behandelen in de salon. Hierbij is het wel van belang dat je je huid goed beschermd tegen de zon. Door het gebruik van vitamine A en E in je producten ga je er voor zorgen dat de pigment cellen weer in balans gaan komen.

 

Dit in combinatie met fruitzuurpeelingen in de salon ga je er voor zorgen dat je pigment vlekken gaan vervagen en/of weg trekken. 

Het beste resultaat ga je krijgen door de fruitzuurpeeling in kuur vorm toe te passen  (3-6 behandelingen) 

 

DE BESTE BEHANDELING VOOR JOUW HUID

Heb je vragen over je huid, neem dan contact met mij op. dit kan via info@derma-vital.nl of bel 0612328945