Eczeem kan op elke leeftijd ontstaan, oorzaken kunnen erg verschillen. Zo kan je eczeem krijgen door een allergische reactie door bijv. voedselallergie maar ook irriterende stoffen van bijvoorbeeld wasmiddel of cosmetica kunnen er voor zorgen dat je eczeem gaat ontwikkelen (contact eczeem). 

 

Het belangrijkste is om er niet aan te gaan krabben, hoe moeilijk dit soms ook kan zijn. Door te krabben bij eczeem heb je kans dat de huid stuk gaat waardoor bacteriën vrij spel hebben en er een infectie kan ontstaan. Erg last van de jeuk? gebruik dan de achterkant van een lepel om over de plekken te vrijven. De lepel heeft een verkoelende werking en er is geen kans om de huid stuk te maken. 

 

De behandeling

Doordat een huid met eczeem zo droog is, is het belangrijk om producten te gebruiken met een hoog gehalte aan vetten.  

  

Door het gebruik van de juiste verzorgingsproducten zoals o.a ureum en vitamine B12 (jeuk verminderend) zal je gaan merken dat je huid in betere conditie gaat komen. je barrière functie wordt hersteld waardoor het eczeem aanzienlijk zal verminderen. 

 

Veel water drinken is heel belangrijk om de huid van binnenuit te hydrateren, maar alleen dit is vaak niet genoeg. Door  voedingssupplementen te slikken die speciaal zijn afgestemd op je eczeem huid werk je extra op het herstellen van je barrière functie. Hierdoor krijg je een sneller en beter resultaat.   

 

DE BESTE BEHANDELING VOOR JOUW HUID

HUID CHECK | GRATIS BOEK NU                                                                           
DR. BAUMANN 45 | 52,50 BOEK NU
DR. BAUMANN 60 | 65,00  BOEK NU
DR BAUMANN 75 | 77,50 BOEK NU
DR BAUMANN 90 | 89,50 BOEK NU

Wil je hier advies over, neem dan contact met mij op. Dit kan via info@derma-vital.nl of bel 0612328945