Couperose is een vervelende maar niet gevaarlijke huid "aandoening" Het lijkt alsof je continu bloost. Couperose is het gevolg van een toename of uitzetting van een aantal kleine bloedvaatjes (teleangiëctasieën) in het gelaat. Door het voortdurend uitzetten kunnen deze adertjes zich blijvend gaan verwijden waardoor de roodheid niet meer verdwijnt.

  

Voor een groot deel is couperose ook erfelijk bepaald, de ene is hier nou eenmaal gevoeliger voor dan een ander. Ook door roken en (overmatig) alcoholgebruik kan couperose ontstaan. 

 

Ben je gevoelig voor couperose, probeer dan grote temperatuurverschillen en alles wat warmte opwekt, zoals sauna, zonnebaden, alcohol en hete specerijen zo veel mogelijk te vermijden.

De behandeling

tijdens de behandeling gaan we vooral werken op het tegengaan van nieuwe verwijde bloedvaatjes, dit doe ik door producten te gebruiken op basis van "paardekastanje extract" (horse chestnut), dat zorgt voor een betere doorbloeding en een versteviging van de wanden van de bloedvaten. zit er al couperose dan werkt dit ook mooi op deze adertjes. Wanneer couperose in je familie voorkomt, is het geen slecht idee om preventief "horse chestnut" te smeren.  

 

DE BESTE BEHANDELING VOOR JOUW HUID

HUID CHECK | GRATIS BOEK NU                                                                                                  
DR. BAUMANN 45 | 52,50 BOEK NU
DR. BAUMANN 60 | 65,00 BOEK NU 
DR. BAUMANN 75 | 77,50  BOEK NU
DR. BAUMANN 90 | 89,50 BOEK NU

Wil je hier advies over, neem dan contact met mij op. Dit kan via info@derma-vital.nl of bel 0612328945