HOE ONTSTAAT HUIDVEROUDERING

 

Huidveroudering is een normaal verschijnsel en begint al rond je 25ste. Vaak ga je dit pas zien aan je huid rond je 40ste jaar.  De snelheid en de mate hoe je huid veranderd is per persoon verschillend. Zo speelt erfelijkheid een kleine rol in het verouderen van je huid (20%) maar de grootste factoren van huidveroudering zijn “uitwendige” factoren. Denk hierbij aan je leefstijl, rook je of lig je graag uren in de zon dan is de kans groot dat je huid sneller verouderd dan iemand die dat niet doet. Maar ook gezond eten en voldoende slapen spelen een grote rol in het behoud van een mooie huid.  

 

Bij een veroudere huid zie je vaak dat de opperhuid (bovenste huidlaag) steeds dunner wordt, maar ook dat de huid er valer uitgaat zien en droger aanvoelt, zijn kenmerken van huidveroudering. 

 

Maar hoe komt dat nou? Hoe ouder we worden hoe trager onze celdeling gaat werken. Collageen en Elastine worden minder snel aangemaakt waardoor de huid minder soepel en rekbaar wordt. Het collageen zorgt voor de stevigheid van je huid. Doordat dit proces minder snel gaat ontstaan er rimpels, huidverslapping en gaat je huid stugger aanvoelen.  

 

Wil je zolang mogelijk genieten van een mooie huid en rimpels en huidverslapping zolang mogelijk tegen gaan? Vanaf je 30ste kan je al preventief op huidveroudering gaan werken. Behandelingen die hier mooi op aansluiten zijn bindweefslemassage en peelings op basis van fruitzuren. Deze behandelingen zorgen er voor dat o.a. je doorbloeding wordt gestimuleerd en dat aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Is er al zichtbare huidveroudering? Ook dan geven deze behandelingen mooie resultaten op je huid. 

 

De ene huid verouderd sneller dan de ander huid. Voor een klein gedeelte ligt dat aan je genen (20%). De grootste oorzaak van huidveroudering ligt dus bij jezelf. Zo zijn roken, veel in de zon liggen en een ongezonde leefstijl, grote boosdoeners van huidveroudering. Het is voor een mooie huid dus van groot belang om "gezond" te leven.   

 

DE BEHANDELING IN DE SALON

In de salon werk ik via een 3 stappen systeem. We starten de eerste behandeling altijd met een intake gesprek. Er worden foto's gemaakt en je krijgt een huidanalyse. Nu er een goed beeld is starten we met de behandeling. Deze wordt elke keer speciaal voor jouw op maat gemaakt. Voor een mooi en snel resultaat is het belangrijk dat de behandeling thuis wordt voortgezet. Na de behandeling krijg je dan ook een product advies met de juiste producten voor jouw huid. 

 

BOOST YOUR SKIN BEHANDELING 

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om de tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Door middel van een fruitzuurpeeling op basis van glycolzuur in combinatie met de bindweefselmassage krijgt je huid een boost. Voor het mooiste resultaat is het advies om deze behandeling in kuur vorm toe te passen (6 behandelingen). Onderhoud deze behandeling daarna om de 4-6 weken voor het beste resultaat. 

 

Deze behandeling is geschikt voor 

·     Rimpels en/of kraaienpootjes

·     Rokershuid

·     Verslapte huid

·     Een huid die een slechte doorbloeding heeft 

·     Littekens 

 

 

DE BESTE BEHANDELING VOOR JOUW HUID

Boost Your Skin 60 minuten

Huidanalyse, reiniging, fruitzuurpeeling, verwijderen van onzuiverheden, activering doorbloeding, bindweefselmassage van decolleté, hals en gelaat met crèmes afgesteld op jouw huid en een gezichtsmasker.

 

Fruitzuur verdunt de bovenste huidlaag, verbetert de doorbloeding van de huid en stimuleert de aanmaak van collageen. Daarnaast helpt het goed bij het verminderen van pigmentvlekken en verfijnt het de poriën van de huid.

 

| 72,50

 

 

 Expert 75 minuten 

Huidanalyse, reiniging, peeling, verwijderen van onzuiverheden, activering doorbloeding, bindweefselmassage van decolleté, hals en gelaat met crèmes afgesteld op jouw huid en een gezichtsmasker. 

 

| 77,50

  

Heb je vragen over je huid, neem dan contact met mij op. dit kan via info@derma-vital.nl of bel 0612328945