Ben je niet meer tevreden over je huid, als je in de spiegel kijkt. Beginnen de eerste rimpeltjes te komen of ziet je huid er vaal en moe uit? Mooi en gezond ouder worden, wie wil dat nou niet. Wist je dat vanaf je 25ste de celdeling al achteruit gaat! 

 

De ene huid verouderd sneller dan de ander huid. Voor een klein gedeelte ligt dat aan je genen (20%). De grootste oorzaak van huidveroudering ligt dus bij jezelf. Zo zijn roken, veel in de zon liggen en een ongezonde leefstijl, grote boosdoeners van huidveroudering. Het is voor een mooie huid dus van groot belang om "gezond" te leven.   

 

De behandeling

Voor de meest effectieve aanpak tegen huidveroudering behandel ik de huid zowel van binnenuit als van buitenaf. Door deze combinatie van de juiste producten met o.a vitamine A en voedingssupplementen pak je huidverslapping en huidveroudering effectief aan. 

 

Tijdens de Anti-aging Boost gezichtsbehandeling passen we de bindweefselmassage en een fruitzuurpeeling samen toe. Dit geef je huid een super mooie boost. Je huid gaat er strakker, minder vaal en jeugdiger uitzien.


 

De Anti-Aging Boost behandeling (75 minuten) is geschikt vanaf je 30ste om preventief te werken tegen huidveroudering. Zijn de eerste tekenen van huidveroudering al zichtbaar? Ook dan geeft deze behandeling mooie resultaten. Voor het mooiste resultaat is mijn advies om deze behandeling in kuur vorm toe te passen (6 behandelingen). Onderhoud deze behandeling daarna om de 4-6 weken voor het beste resultaat. 

 

DE BESTE BEHANDELING VOOR JOUW HUID

 

Haal nog meer uit je behandelingen door met speciale voedingssupplementen het bindweefsel te stimuleren om collageen en elastine aan te gaan maken. De BOOST & LIFT van Laviesage is hiervoor speciaal ontwikkeld, en is super mooi om in kuurvorm in te zetten bij de behandeling tegen huidveroudering. Het gaat er voor zorgen dat je huid gladder, zachter en er strakker uit gaat zien.   

 

Heb je vragen over je huid, neem dan contact met mij op. dit kan via info@derma-vital.nl of bel 0612328945 


INTERESSANTE ARTIKELEN 

4 JUNI 2019

 

WAT IS HUIDVEROUDERING en wat kan je er tegen doen. Is huidveroudering alleen maar erfelijk belast of komt het door meer oorzaken dat de ene meer rimpels heeft dan een ander..