Heb je al van alles geprobeerd, maar lijkt niks te werken om van je vervelende acne af te komen of wordt het alleen maar erger? 

 

Als je last heb van acne is je talgproductie toegenomen en is de talg verandert van samenstelling waardoor poriën verstopt raken. Als hier een bacterie (p-acnes) bij komt krijg je een ontsteking (puistje).

 

Er zijn verschillende oorzaken waardoor acne kan ontstaan. Denk hierbij aan hormonen, (pubertijd) stress, medicijnen en voeding.  

 

In de salon behandel ik een acne huid zowel van binnenuit als van buitenaf. Door deze combinatie pak je acne effectief aan. 

 

Door met de juiste voedingssupplementen te gaan werken, zorg je voor remming van ontstekingen door de lever te ondersteunen, vrije radicale te neutraliseren en het immuunsysteem te versterken. In combinatie met huideigen ingrediënten waarmee we op je huid gaan werken, ga je zorgen dat tekorten in je huid worden aangevuld. Je huid komt weer in balans, hierdoor normaliseert je talgproductie . 

 


Derma Vital is aangesloten bij de ANBOS, de branche organisatie voor huidspecialisten. Hierdoor is het mogelijk om voor de acne behandelingen vergoeding te krijgen via je zorgverzekering.    

 

DE BESTE BEHANDELING VOOR JOUW HUID

HUID CHECK |GRATIS

BOEK NU                                                  

ACNE BEHANDELING | 55,00 BOEK NU        

KUUR 10 KEER INCL

PRODUCTEN T.W.V 200 EURO

| 695,00 BOEK NU

 

Wil je tips wat jezelf nog meer kan doen om acne te verminderen lees dan ook zeker het artikel hieronder.

 

Zijn er nog vragen of wil je hier advies over, neem dan contact met mij op. Dit kan via info@derma-vital.nl of bel 0612328945     INTERESSANTE ARTIKELEN 

25 AUG 2019

 

WAT IS ACNE?

Wist je dat ongeveer 85% in de leeftijd categorie van 14 tot 24 jaar in meer of mindere maten last heeft van acne. Meer weten over acne lees dan zeker deze blog!