WAT IS ACNE

Acne is een huidziekte die niet besmettelijk is. Bij acne heb je last van mee-eters, (comedone) puistjes (pustels) en onderhuidse ontstekingen. Acne zie je het meest op het gezicht, rug/schouders en/of op de borst.

  

Als je last heb van acne is je talgproductie toegenomen en is de talg verandert van samenstelling waardoor poriën verstopt raken. Als hier een bacterie (p-acnes) bij komt krijg je een ontsteking (puistje).

 

Er zijn verschillende oorzaken waardoor acne kan ontstaan. Denk hierbij aan hormonen, (pubertijd) stress, medicijnen en voeding. Er zijn verschillende oorzaken waardoor acne kan ontstaan. Denk hierbij aan hormonen, (pubertijd) stress, medicijnen en voeding.  

 

WAT TE ETEN ALS JE ACNE HEB

Er zijn verschillende voedingsmiddelen die een positieve werking hebben op acne. Denk dan aan fruit, avocado's, olijfolie, bieslook, oregano, verse en vette vis, eieren en carotenen zoals wortel.

 

Er zijn ook voedingsmiddelen waar je acne van kan krijgen. Heb je acne laat dan lactose producten zoals melk, yoghurt en kaas staan, maar ook suikers en varkensvlees kunnen acne in de hand spelen. Wil je uitproberen of dit voor jouw ook het geval is? Mijd dan voor 2a3 weken alle voedingsmiddelen waar deze stoffen in zitten, vaak merk je dat je acne in de loop van de weken minder wordt. 

 

HOE BEHANDEL JE ACNE?

Ga nooit zelf je puistjes uitknijpen. Je heb dan alleen maar de kans dat er littekenweefsel ontstaat. Maar laat regelmatig in de salon je huid goed reinigen. Gebruik geen producten die heel agressief zijn voor je huid, gebruik liever milde maar doeltreffende ingrediënten zoals lecithine, tea trea olie, zinkoxide en vitamine E,A. Die zorgen bij regelmatig gebruik voor een effectieve behandeling tegen acne. Deze ingrediënten vind je terug in de liposome active care van Dr. Baumann.  

 

BEHANDELING IN DE SALON

In de salon werk ik via een 3 stappen systeem. We starten de eerste behandeling altijd met een intake gesprek. Er worden foto's gemaakt en je krijgt een huidanalyse. Nu er een goed beeld is starten we met de behandeling. Deze wordt elke keer speciaal voor jouw op maat gemaakt. Voor een mooi en snel resultaat is het belangrijk dat de behandeling thuis wordt voortgezet. Na de behandeling krijg je dan ook een product advies met de juiste producten voor jouw huid. 

  

Derma Vital is aangesloten bij de ANBOS, de branche organisatie voor huidspecialisten. Hierdoor is het mogelijk om voor de acne behandelingen vergoeding te krijgen via je zorgverzekering.    

 

DE BESTE BEHANDELING VOOR JOUW HUID

Acne behandeling 45 minuten

 Huidanalyse, reiniging, (fruitzuur) peeling, verwijderen van onzuiverheden en een gezichtsmasker. 

 

| 55,00

 

 Acne kuur 6 keer incl. product pakket t.w.v € 135,-

 Product pakket bestaat uit: Reinigingsgel, lotion, Peeling, dag en nachtcrème 

 

| 410,00

 


Zijn er nog vragen of wil je hier advies over, neem dan contact met mij op. Dit kan via info@derma-vital.nl of bel 0612328945