Voelt jouw huid schilferig (droog), trekkerig (vochtarm) of gevoeliger aan? Grote kans dat er in je verzorgingsproducten verkeerde stoffen zitten.Door middel van natuurlijke ingrediënten gaan we tijdens de huidbehandeling er voor zorgen dat je huid gaat herstellen. Schilfetjes en het trekkerige gevoel verdwijnen Je huid wordt weer zoals deze hoort te zijn, mooi en gezond!

 

Alle behandelingen worden gegeven met de producten van Dr. Baumann, deze zijn 100% natuurlijk en zijn voor elke huid geschikt. Of je nu een vochtarme, droge, vette of een huidaandoening hebt zoals acne of rosacea. Voor elke huid is er de juiste huid behandeling.   

 

Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van het behandelen van "huidproblemen", Heb ik een grote kennis over de huid, en kan ik de behandeling speciaal voor jouw huid op maat maken. 

 

Alle behandelingen worden gegeven met de producten van Dr. Baumann, deze zijn 100% natuurlijk en zijn voor elke huid geschikt. Of je nu een vochtarme, droge, vette of een of een huidaandoening hebt zoals acne of rosacea. Voor elke huid is er de juiste huid behandeling.    

 


Heb je last van een huidaandoening (rosacea of eczeem) dan is het niet altijd mogelijk om je huidprobleem op te lossen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat doormiddel van de juiste behandeling met natuurlijke producten je huid weerbaarder wordt tegen invloeden van buitenaf, waardoor je huid minder snel gaat reageren  

 

Wil je meer informatie over de verschillende huid soorten die ik behandel? Alle informatie vind je hier naast. Droge huidVette huidVochtarme huidGevoelige huidCouperoseRosaceaPigmentatieEczeemAcneHuidveroudering


IN 4 STAPPEN NAAR EEN MOOIE HUID

Heeft er wel eens iemand echt goed naar jouw huid gekeken?

 

Tijdens de huidanalyse komen we er achter waar jouw huid behoefte aan heeft en kunnen zo een behandelplan op maat maken.

Dr. Baumann garandeert een gezonde natuurlijke huidverzorging met maximale werking. 

 

Je verzorgingsproducten zijn de dagelijkse "voeding van je huid". Het is daarom van doorslaggevend belang dat de samenstelling ervan gezond èn doeltreffend is.

Laviesage zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden zoals, anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. 

Derma Vital is gespecialiseerd in het geven van huid verbeterende behandeling die op maat voor jouw huid worden samengesteld. Geschikt voor alle huidsoorten en huidproblemenINTERESSANTE ARTIKELEN 

29 AUG 2019

 

Last van huidverslapping of wil je preventief werken tegen huidveroudering, dan is een bindweefselmassage zeer geschikt voor jouw huid. 

29 AUG 2019

 

Wil je je huid een boost geven, dan is een fruitzuurpeeling een mooie aanvulling op je behandeling Afspraak maken

Makkelijk en snel een afspraak maken? Door op onderstaande knop te drukken kom je terecht in de online agenda. Kies je favoriete behandeling en dag en boek een moment voor jezelf